AboutEen goede hygiëne en kwaliteitsvolle sanitair zijn van onschatbare waarde in de Horeca. Onderzoek toont immers aan dat de grootste ergernis van horecabezoekers onverzorgde sanitaire voorzieningen zijn. Zowel het personeel als de klanten hebben rechten wanneer het op hygiëne aankomt en dus leeft u, in het belang van uw zaak, best de wetgeving na.

 

De wetgeving kende echter doorheen de jaren verscheidene aanpassingen en vernieuwingen en er wordt de laatste jaren strenger toegezien op de naleving ervan. Om de bomen door het bos te kunnen zien, zorgen wij er bij Horeca Sanitair voor dat u steeds op de hoogte blijft en kennis heeft van de huidige geldende wetgeving.

 

Bij Horeca Sanitair zorgen wij ervoor dat alle wensen van consumenten en personeel vervuld zullen worden en tevens strikt conform de wetgeving. Wij leveren alle mogelijke sanitaire voorzieningen in diverse stijlen en designs. Bovendien streven wij er naar om steeds producten aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.