Advies & Begeleiding

Horeca Sanitair werd opgericht met als doel Horeca bedrijven bij te staan en te adviseren over alle aspecten betreffende sanitair. Het belang van hygiëne en sanitaire voorzieningen voor zowel het personeel als de consumenten is de laatste jaren enorm toegenomen. Eveneens kennen de richtlijnen en de wetgeving vele aanpassingen en vernieuwingen wat het moeilijk maakt om de bomen door het bos te zien.

 

Net daarom specialiseert Horeca Sanitair zich in deze materie zodat u een aansprekingspunt heeft indien u vragen of problemen kent. Wij zoeken graag naar oplossingen en beantwoorden u vragen steeds conform de wetgeving en normeringen.

 

Daarnaast wordt er telkens rekening gehouden met het HACCP-systeem. Dit is een risico-inventarisatie voor de gehanteerde voedselveiligheid in uw keuken. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid in de voedselketen (FAVV) controleert de strikte naleving van dit systeem en biedt op haar website een informatieve syllabus betreffende hygiëne in de Horeca.

 

U kan bij ons steeds terecht voor informatieverwerving en voor assistentie en begeleiding omtrent alle sanitaire voorzieningen en hygiëne in de Horeca. Wij zoeken naar de gepaste oplossing voor uw specifieke situatie en volgen hierbij nauwkeurig de wetgeving en andere normeringen.