Sanitair

Horeca Sanitair biedt kwalitatieve sanitaire toestellen die vernieuwend en betrouwbaar zijn. De toestellen kennen een onschatbare waarde en zijn voordelig voor uw budget. Wij bieden de oplossing voor het beste resultaat.

Detectoren

De sanitaire voorzieningen die Horeca Sanitair aanbiedt maken (bijna) allemaal gebruik van geïntegreerde detectoren die zelfstandig op situaties reageren.

 

Een bewegingsdetector activeert de watertoevoer en schakelt deze autonoom opnieuw uit. Deze intelligente systemen zijn betrouwbaar, innovatief en voornamelijk ook waterbesparend. Denk maar aan automatische urinoirs, kranen en andere toestellen.

Kranen

Een kraan is een van de belangrijkste sanitaire voorzieningen en vormt het startpunt van hygiëne. De keuze dient gebaseerd te zijn op functionaliteit, waterbesparing en natuurlijk ook de look.

 

De meest vernieuwende kranen functioneren op basis van detectoren en werken zo reeds waterbesparend en hygiënisch. Horeca Sanitair biedt een gevarieerd aanbod aan stijlen en functionaliteit zodat u zelf de perfecte kraan kan kiezen.

Urinoires & toiletten

Urinoires en toiletten bestaan in verschillende soorten en stijlen.  Horeca Sanitair biedt u dan ook een veelzijdig assortiment van waterbesparende en innovatieve toestellen aan.

 

Verder kan u bij ons ook terecht voor technologische innovaties op gebied van hygiëne en onderhoud. Dergelijke technieken werken aan de hand van detectoren en zijn tevens waterbesparend. 

Drogen

Papier wordt op vele plaatsen nog steeds gebruikt om de handen te drogen. Daarnaast zien we ook vaak de welgekend handdrogers die via infrarood-systemen werken. 

 

Voor beide technieken kan u steeds bij Horeca Sanitair terecht. Eveneens bieden wij ook de allernieuwste technieken aan die gebruik maken van pulstechnologie. Deze handdrogers zijn hierdoor veel krachtiger en tevens energiebewust.